Lounas

Lounaslistat

 

PÖYTÄVARAUKSET

0400 446 100
0400 466 800

hus.lindman(at)huli.fi
Nettivaraus »

Vastaanottaessamme pöytävarausta, edellytämme kaikkien syövän vähintään lounaan à 20 €. Hinnat »

Asiakasparkkipaikka ravintolan vieressä.

Lounas

Lauantailounas 22.2 klo 12.00 – 15.00
Lohi ja beurre blanc G, L
Possunposki, timjamikastiketta G, L
Tomaattinen kasvislinssipaistos G, L

 

MAANANTAI 24.2.
Turskan selkäfilee ja limetinlethikastiketta G, L
Kaalikääryleet G, L
Pähkinä-kasviswokki G, L

 

TIISTAI 25.2.
Smetanalohi kapriksilla G, L
Hapanimelä possupata G, L
Soijarouhe-makaronilaatikko L

 

KESKIVIIKKO 26.2.
Paneroitu seiti ja tartarkastiketta G, L
Pyttipannu G, L
Parsa-sitruunapasta L

 

TORSTAI 27.2.
Janssoninkiusaus G, L
Jauhelihamureke ja homejuustokastiketta G
Halloumistroganoff G, L

 

PERJANTAI 28.2.
Lohi ja piparjuurivoi G, L
Appelsiinikana G, L
Sieni-nuudelipaistos L

 

Pyrimme käyttämään ainoastaan kotimaista lihaa, muussa tapauksessa kerromme lihan alkuperämaan.

Keittolounas

MAANANTAI 24.2.
Fenkoli-tomaattikeitto G, L

 

TIISTAI 25.2.
Siskonmakkarakeitto G, L

 

KESKIVIIKKO 26.2.
Kana-kookoskeitto G, L

 

TORSTAI 27.2.
Hernekeittoa G, L ja pannukakkua L

 

PERJANTAI 28.2.
Kurpitsakeitto ja paahdetut kurpitsasiemenet G, L

Hinnat

Vastaanottaessamme pöytävarausta, edellytämme kaikkien syövän vähintään 18,00 € lounaan.

Lämminruokalounas

(sis. lämpimät ruoat, yhden salaatin, leivän ja kahvin)

10,70 €

Kasvisruokalounas

(sis. kaikki kasvisruoat; kylmät ja lämpimät, kasvispohjainen keitto, leivän ja kahvin)

10,70 €

Noutopöytälounas ilman jälkiruokia

(sis. kaikki tarjolla olevat kylmät- ja lämpimät ruoat, keitto sekä kahvin)

20,00 €

Keittolounas

(sis. keitto, leivän ja kahvin)

9,50 €

Koko buffet

(sis. keitto, alkuruoat, lämpimät ja jälkiruoat)

23,00 €

Lämminruoka ja jälkiruoka

(sis. lämpimät ruoat, yhden salaatin, leivän ja kahvin sekä jälkiruokapöydän)

17,00 €

Lauantailounas

Tarjolla satunnaisesti klo 12.00 – 15.00.

28,00 €

Pyydämme että varaatte pöydän etukäteen.