Häät

Hus Lindman

Vietä häät Hus Lindmanissa

Vietä ikimuistoiset häät upeissa puitteissa, kauniissa ja arvokkaassa ympäristössä Turun Tuomiokirkon lähettyvillä. Me teemme juhlien järjestämisestä vaivatonta, Ravintola Hus Lindman suunnittelee juhlan kanssanne sekä toteuttaa ne toiveidenne mukaisesti.

Juhlat alkaa Hus Lindmanin kauniissa miljöössä alkumaljoilla, samppanjalla tai kuohuviinillä hääparin onnittelujen lomassa.

Ruokailuun tarjotaan räätälöity pöytiin tarjoiltu menu tai noutopöytä, sekä herkullinen ja kaunis hääkakku toiveidenne mukaan kahvin ja teen kanssa nautittavaksi.

Ruokajuomat; viinit ja avec voitte valita kattavasta valikoimasta tai turvautua Hus Lindmanin ammattilaisten suosituksiin. Baarista vieraat voivat illallisen jälkeen hakea suunkostuketta tai tarjolle voidaan asettaa maistuvaa boolia.

Illan hämärtyessä tarjotaan naposteltaviksi yöpaloja. Juhlat voitte juhlia Hus Lindmanissa koko talon kattavana yksityistilaisuutena tai pienemmällä seurueella herkullisen ruokailun yhteydessä oman salin rauhassa.

Kattauksen ja koristelun toteuttaa juhlatilaan toiveidenne mukaan Hus Lindmanin mukava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Juhlista tulee onnistunut ja täysin toiveidenne mukainen, juuri teille räätälöity kokonaisuus.

Peruspalvelut

Alkumalja
Alk. 7,00 € / 12 cl, kuohuviini tai samppanja (ks. viinilista) saatavilla myös alkoholiton vaihtoehto.
Ruoka
39,00 – 65,00 € / henkilö, noutopöydästä tai pöytiin tarjoiltuna (ks. menuehdotukset). Alle 3-vuotiaat lapset ilmaiseksi, 3-12-vuotiaat lapset 15 €/lapsi.
Hääkakku
Alk. 4,20 € / henkilö, toiveiden mukaan kondiittorien toteuttamana.
Menujuoma
Alk. 8,00 € / 16 cl, viinit ja avec alk. 5,60 € / 4 cl (ks. viinilista ja avec lista). Vesi ja kahvi/tee sisältyy menuhintaan.
Yöruoka
Alk. 10,00 € / henkilö (ks. yöruokalista).

Lisäpalvelut

Suklaadipattuja mansikoita
4,00 € / henkilö; tarjoillaan alkumaljan yhteydessä
Sorminapos­teltavat alkumaljoille
6,00 € / henkilö; kolmea suolaista sormisyötävää tarjottimilla
Juustotarjotin
8,00 € / henkilö; kolmea juustoa, hilloketta, pähkinöitä
Kasvis naposteltavat
5,00 € / henkilö; pilkotut kasvikset (4 laatua) ja 2 dippikastiketta
Karkkibuffet
4,50 € / henkilö; lajitelma neljää eri makeista tarjolla sekä servietit
Macarons tai pikkuleivät
2,50 € / henkilö; tarjoillaan hääkakun kanssa
Konvehdit
2,00 € / henkilö; tarjoillaan hääkakun kanssa
Booli
200,00-270,00 € / 25:lle hengelle (ks. boolilista)
Laajakuvamoni­tori
45,00 €
Lisäsuunnittelu­tunti paikan päällä
30,00 € / tunti; hovimestari, kondiittori tai keittiömestari
Tilaisuuden hintaan vaikuttavat tarjoilutoiveenne ja tilavuokra. Kaikki tarjottavat tulevat Hus Lindmanilta.

Tila

KOKO RAVINTOLA172 paikkaa sisällä ja 120 paikkainen terassi
Alle 80 hlö, 1400 €, max 8h. Ylimenevät tunnit 200€/kpl
80-100 hlö, 1000 €, max 8h. Ylimenevät tunnit 200€/kpl
Yli 100 hlö, ei tilavuokraa, max 10h. Ylimenevät tunnit 200€/kpl
RUOKASALI JA TANSSILATTIA
muissa saleissa voi olla toisia tilaisuuksia samanaikaisesti
200 €
RUOKASALI
muissa saleissa voi olla toisia tilaisuuksia samanaikaisesti
Ei tilavuokraa (sali valitaan seurueen koon mukaan)
Tilavuokrahinnat voimassa tarjoilujen ollessa yli 60 €/hlö. Lisätunnit 200,00 € / tunti. Jatkoaika on sovittava kuukausi ennen tilaisuutta.

MUUTA:

Tilaisuuden hintaan vaikuttaa Teidän tarjoilutoiveenne ja tilavarauksenne. Hintoihin sisältyy henkilökunnan palveluiden ja 30 min tilojen esittelykierroksen lisäksi pöytäliinat, kattaus ja koristelu, sekä tilan siivous ja järjestelyt juhlan päätyttyä. Mahdollisuuksien mukaan voitte halutessanne myös itse koristella vuokraamanne juhlatilan, mutta koristeluajankohdasta tulee sopia erikseen (tilavuokra 38 €/alkava tunti).

Alkoholilaki kieltää omien alkoholijuomien tuomisen ravintolaan ja siihen kuuluvaan piha- ja paikoitusalueeseen. Puutumme rikkomuksiin vakavasti ja ravintolalla on lakiin perustuva oikeus poistaa henkilö ravintolasta tai lopettaa tarjoilu juhlissa, mikäli alkoholilakia rikotaan.

Orkestereiden ja muiden esiintyjien pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Hus Lindmaniin sähkö, tila ja muista asioista. Talon äänentoistolaitteet ovat käytettävissä.

Suosittelemme kukkien hankintaa yhteistyökumppanimme Kukkakauppa Broncon kautta (Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku, p. 02 241 0004, s-posti: bronco@kukkakauppabronco.fi).

Kukkien laskutus voidaan hoitaa Hus Lindmanin kautta ja kukat toimitetaan suoraan juhlapaikalle. Kuukautta ennen tilaisuutta tulee tilaisuudesta olla tiedossa tarjoilut (ruoka ja juoma), alustava aikataulu ja henkilömäärä. Viikkoa ennen tilaisuutta tulee lopullinen aikataulu, istumajärjestys ja mahdolliset lisätoiveet olla sovittu.

Tarjouksen hyväksymisen yhteydessä laskutamme 800 € varausmaksun, tämä hyvitetään tilisuuden loppusummasta.

Laskutusta varten tarvitsemme varaajan yhteystiedot (osoite ja puhelinnumero).

Peruutusehdot:

  • Aiemmin kuin 2 kuukautta ennen toteutumishetkeä tehdystä tilaisuuden peruutuksesta veloitamme varausmaksun (ks. edellä).
  • 1 kuukausi ennen toteutumishetkeä tehdystä tilaisuuden peruutuksesta veloitamme 50 % varauksen arvosta.
  • Alle 2 viikkoa ennen toteutumishetkeä tehdystä tilaisuuden peruutuksesta veloitamme 100 % varauksen arvosta.

Räätälöimme mielellämme juhlat toiveidenne mukaan. Olette tervetulleita tutustumaan tiloihin ja keskustelemaan tilaisuudesta. Varaamme tähän mielellämme teille etukäteen aikaa.

Hinnat ovat voimassa 1.1. -31.12.2020. Pidätämme oikeuden hinnan ja sisällönmuutoksiin.